Selecteer een pagina

Neeltje coacht

Over mij

Oprecht, hartelijk en hoopvol

Coaching

Deze coaching wordt door mij, Alice de Mik gegeven. Mijn doopnaam is Neeltje dus vandaar: ‘Neeltje Coacht’. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Vlissingen. Mijn levenspad bracht me van Oostkapelle naar Ede en Rotterdam voor mijn studie en werk, maar mijn hart ligt hier in Zeeland.

Ik geniet ervan om met mensen open gesprekken te voeren en dingen te ondernemen. Naast mijn familie en vrienden, heeft God een belangrijke plaats in mijn leven. Tijdens de coachgesprekken vind ik het prachtig om God erbij te betrekken, want ik geloof dat zowel menselijke eigen regie als overgave aan God belangrijk zijn.

Na mijn studie ‘Social Work’ aan de Christelijke Hogeschool in Ede heb ik gewerkt met jongeren en volwassenen die problemen hadden in hun thuissituatie en heb ik volwassenen ondersteund in hun persoonlijke zaken. Ik hielp hen door handvatten en kaders te geven die zij op verschillende manieren konden inzetten.

In 2023 heb ik de opleiding van Total Balance gevolgd en werk ik nu als coach. 

Alice coach Neeltje coacht
Neeltje Coacht

In mijn eigen leven en tijdens mijn werk heb ik vaak gezien dat het belangrijk is om je eigen verleden te kennen waardoor je weet waar dingen vandaan komen. Door je verleden een plek te geven en je eigen identiteit te omarmen kan je vanuit rust en ontspanning leven. Dat gun ik jou ook!

Ik geloof dat iedereen in rust en ontspanning kan leven en zo van pijn naar perspectief kan gaan!

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op voor informatie of om je aan te melden!

3 + 3 =